FOBU

FOBU er en landsdækkende paraplyorganisation for godt 150 selvejende og private daginstitutioner. Vi tilbyder professionel administration og nærværende rådgivning og sparring.

I FOBU gør vi vores absolut bedste for, at vores medlemmer trygt kan overlade deres administration til os. At drive en selvejende eller privat daginstitution er et stort ansvar – både for lederen og bestyrelsen. Vores opgave er at sikre, at administrationen og papirarbejdet bliver varetaget sikkert, effektivt og korrekt, så institutionen kan fokusere på deres kerneopgave – børnene og den faglige udvikling.

Som medlem af FOBU får du en partner, som du altid kan sparre og rådgive med i det daglige. Vi yder rådgivning til både bestyrelser og ledere om alt, hvad der hører til at drive en institution. Vi er ikke længere end et opkald eller et besøg væk, hvis du har brug for enten pædagogisk- og ledelsesmæssig sparring, juridisk rådgivning eller administrativ bistand – alt sammen i fuld fortrolighed. Derudover varetager vi som organisation også de selvejende og private daginstitutioners interesser på Christiansborg og er høringspart i forbindelse med ny lovgivning på daginstitutionsområdet. Hvis I som institution får behov for det, kan vi også fungere som en ekstra medspiller og en kompetent forhandlingspart ved drøftelser og forhandlinger med hjemkommunerne.

I FOBU hjælper vi med at udvikle og støtte den høje faglighed og kvalitet hos vores institutioner. Det gør vi blandt andet ved at udbyde en lang række kurser i vores kursuskatalog både for ledere, medarbejdere og bestyrelser.

Kurserne er skræddersyet efter vores institutioners behov og er gratis for vores medlemmer. Vi har også flere ledernetværk, hvor vores medlemmer kan dele erfaringer og viden med hinanden. På den måde er man som leder aldrig alene med sine problemstillinger – der er altid hjælp og sparring at hente i FOBUS fællesskab.

Selvom vi er en landsdækkende organisation med medlemmer i godt 15 kommuner, kommer vi meget gerne ud til vores medlemsinstitutioner for at dække netop deres behov, ligesom alle er velkomne på vores kontor på Vesterbro i København.

© Copyright 2023 FOBU og Børneringen

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®